I nedenstående eksempel er vist hvordan et bryllups fyrværkeri til ca. kr. 9.500,- ex. moms kunne være sammensat. Der er selvfølgelig mange andre kombinationsmuligheder end de her viste.

Indledning
Fyrværkeriet indledes på traditionel vis med 3 luftkanonslag.

Indledende lavt fyrværkeri
En række med store sølvfontæner, som stiger højt og bruser længe. Dernæst batterier med forskellige multi color effekter. Der afsluttes med større batterier der eksplodere i et vælg af lys, lyd og farver.

Mellemhøjt fyrværkeri
Der indledes med flotte bombe rør som afskydes i vifteform, som giver et utroligt fylde på himlen. Derefter opskydes pot-au-feu effekter (store kulørte ild søjler som skydes højt til vejrs). Derefter fortsættes med store vifte skuds batterier, med flotte sølveffekter. Dette rundes af med meget store guld batterier som dækker hele himlen med langsom dalende guldregn

Hjerte bomber
Røde luftbomber der danner hjerter på himlen.
En ildskrift formet som et stort hjerte, brænder med røde lys i ca. 1 min.
(en sådan ildskrift kan have mange udformninger, er der for eksempel tale om fødselsdag kan man med ild i mange farver eksempelvis skrive 40 år).
Ildskrift er ikke inkluderet i ovenstående priseksempel.


Højt fyrværkeri (finale)
Hele finalen består af et kæmpe luftbombedement med utroligt mange og flotte luftbomber (krysantemum bomber) af forskellige slags, som forvandler hele himlen til et inferno af lys, lyd og farver.

Afslutning
Fyrværkeriet afsluttet på traditionelt vis med 3 meget kraftige luft kanonslag.


Tilbage til forsiden